Partners

Samenwerking

Bureau Gelling werkt samen. Met u als opdrachtgever. Uiteraard. Maar niemand heeft alle wijsheid in pacht. Dus Bureau Gelling zoekt voor u de samenwerking op gebieden waar verdere expertise is vereist.

Zo is er bijvoorbeeld een samenwerking met Broekhuis & Rijs, een gerenommeerd bureau in Nederland met een ruime ervaring en expertise waar het centrumaanpak, en werkelijk alles wat daarmee samenhangt (denkt u bijvoorbeeld aan koopstromenonderzoek) betreft.

Netwerk

Het bureau werkt als netwerkorganisatie; 1 centraal aanspreekpunt en dat is Peter Gelling. Hij weet zich, indien nodig, omringt door specialisten met ieder een eigen competentie en positionering. Geen grote, logge, tijdrovende organisatie, maar een werkwijze die garant staat voor een snelle en deskundige aanpak.

Bureau Gelling een goede relatie met partijen op het gebied van bedrijfsvastgoed, weg- en waterbouw en civiele techniek, maar ook met een communicatiebureau en een bureau voor planologie.

Voor u als opdrachtgever

Alle kennis en deskundigheid kan snel gebundeld worden. Voor u als opdrachtgever. Op deze manier wil Bureau Gelling u altijd van een goed antwoord en advies voorzien…

Datum 28 mei 2018 Peter Gelling